انواع دستگاه لیزر موهای زائد: دایود، الکساندرایت، روبی و …

آیا شما هم با موهای زائد درگیر هستید؟ و هزینه و زمان زیادی برای تراشیدن, وکس کردن و کندن آنها صرف می‌کنید. خیلی از مردم الان به لیزر موهای زائد رو آورده‌اند چون این روش راه حلی موثر مقرون به صرفه و دائمی برای از بین بردن موهای زائد است.اگر چه لیزر موهای زائد بسیار رواج پیدا کرده است اما تکنیک‌های متفاوتی برای انجام آن وجود دارد. مثل دیود الکساندریت لیزر (ruby)(yag)و(nd) سایر دستگاههای لیزر به عنوان یک روش دائمی بین مردم محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند. لیزر برای هر قسمت از بدن مثل پاها زیر بغل یا بیکینی موثر عمل می‌کند.

در این مقاله ما انواع دستگاهای حرفه‌ای لیزر را با یکدیگر مقایسه می‌کنیم تا شما بتوانید آن دستگاهی که نیازهای مورد نظر شما را برآورده می‌کند را انتخاب کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی انواع دستگاه لیزر موهای زائد، نوع مناسب دستگاه برای پوست تیره و روشن و یا برای رزرو نوبت در کلینیک  پوست و مو رازی با شماره تلفن های ۰۲۱۴۵۳۷۹ تماس حاصل فرمایید.

۵ روش درمانی موهای زائد با لیزر و چگونگی کارکرد آنها 


 این روزها لیزر موهای زائد به صورت مکرر انجام می‌شود چون موهای زائد را به مدت طولانی‌تری از بین می‌برد. همانطور که تکنولوژی دستگاههای لیزر بهبود پیدا کرده است هزینه‌های آن نیز برای خانواده‌های متوسط مناسبتراست و روشهای متفاوتی نیز به آنها پیشنهاد می‌شود.

نوع درمان لیزری که استفاده می‌کنید با توجه به شرایط شما انتخاب می‌شود که در اکثر مواقع رنگ پوست و نوع موی شما در نظر گرفته می‌شود این دو عامل جز مهمترین شرایطی است که باید بررسی شود تا لیزر بیشترین تاثیر را برای شما داشته باشد.

سطح مهارت کسی که لیزر موهای زائد را برای شما انجام می‌دهد بسیار مهم است. هرقدر با تجربه‌تر باشند راحت‌تر می‌توانند به شما بگویند که چند جلسه لیزر نیاز دارید چه میزان درد خواهید کشید و هر جلسه چقدر طول خواهد کشید.

در قسمت زیر درمانهای متفاوتی از حذف موهای زائد با لیزر و توضیحی در مورد اینکه چگونه کار می‌کنند آورده شده است.

نوع 1#: لیزر موهای زائد الکساندریت

لیزر موهای زائد الکساندریتیکی از پر کاربردترین روشهای حذف موهای زائد لیزر الکساندریت است این لیزر برای افرادی با رنگ پوست روشن است و آسیب کمتری نسبت به دیگر دستگاههای لیزر به پوست وارد می‌کند.چون طول موج کوتاه‌تری دارد و خیلی عمیق وارد پوست نمی‌شود.

و به دلیل این طول موج کوتاهتر برای درمان با لیزر الکساندریت تعداد جلسات بیشتری نیاز است تا موها به طور دائم از بین بروند. اگر چه هیچ روشی نتیجه دائمی به همراه ندارد اما با این لیزر نتایج دوام بیشتری نسبت به روشهای دیگر مثل وکس کردن تراشیدن و بند انداختن خواهند داشت.

 نوع 2#: لیزر موهای زائد با دیود

لیزر موهای زائد با دیوداین لیزرها معمولا با لیزر الکساندریت مقایسه می‌شوند. لیزر دیود طول موج بلندتری دارد و عمیق‌تر وارد لایه‌های پوست می‌شود. این نوع لیزر بسیار موثر عمل می‌کند و برای موهای ضخیمتر و پوستهای تیره‌تر کارایی بیشتری دارد. این روش حذف موهای زائد تقریبا همه کاره است و به دلیل اینکه تکنولوژی آن پیشرفت کرده است روش نسبتا بدون دردی است.

نسبت به دیگر روشهای درمانی حذف موهای زائد این روش به مدت زمان کمتری نیاز دارد. البته مدت درمان با توجه به شرایط و مشکلات هر فرد متفاوت است.

نوع 3#: از بین بردن موهای زائد با لیزر ruby

ruby از بین بردن موهای زائد با لیزر این لیزر یکی از اولین لیزرهایی است که طراحی شده است. چون سرعت آن از دیگر دستگاهای لیزر کمتر است در حال منسوخ شدن است. برای پوستهای تیره و موهای ضخیم کارایی ندارد اما برای پوستهای روشن و موهای نازک خوب عمل می‌کند. نکته جالب در مورد این لیزر این است که مدت زمان کافی در مورد تاثیرات و عوارض این لیزر تحقیق انجام شده است.

بعد از درمان لیزر ممکن است عوارضی به همراه داشته باشد. البته این عوارض دائمی و یا جدی نیستند. استفاده از کمپرس آب سرد و مرطوب کردن محل مورد نظر درد را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود این عوارض سریعتر برطرف شوند.

عوارض جانبی لیزر موهای زائد

شامل ورم کردن دردی شبیه آفتاب سوختگی و قرمزی در محل درمان مشاهده می‌شود. البته همه‌ی افراد این عوارض را تجربه نمی‌کنند و برخی افراد هم نسبت به لیزرهای مختلف واکنش‌های مختلفی نشان می‌دهند.چون پوستهای تیره‌تر راحتتر نور بیشتری را جذب می‌کنند. بنابراین افراد با پوست تیره‌تر راحتتر نور را جذب می‌کنند و این افراد بیشتر مستعد سوختگی پس از لیزر هستند. البته استفاده ازلیزر مناسب این عوراض را کاهش می‌دهد.

 نوع ۴# : LPNd   و Nd : YAG (H3)

لیزر LPNd و Nd YAGاین لیزر برای کارهای سنگین‌تر استفاده می‌شود. برای افرادی که پوست تیره‌تر و موی ضخیم‌تری دارند این بهترین انتخاب است. در حقیقیت برای افرادی که پوست روشن‌تر و موی نازکتری دارند خیلی تاثیری ندارد و این افراد می‌توانند از درمانهای دیگر لیزر استفاده کنند. در بین همه لیزرها این لیزر طول موج بلندتری دارد و به همین دلیل ناراحتی پس از لیزر کمی بیشتر است.

در انواع مختلف لیزرها در مورد احتمال دائمی بودن آن صحبت می‌کنند. به همین دلیل چون این لیزر بالاترین طول موج را دارد به عمیقترین لایه پوست نفوذ میکند و احتمال بیشتری دارد که این لیزر به ریشه مو نفوذ کند و بعد چند جلسه ریشه آن را بسوزاند.

  نوع ۵#: نور پالس شدید IPL

IPL لیزر نور پالس شدیداگر چه این لیزر به عنوان لیزر موهای زائد طبقه بندی شده است اما نور است و همانطور که از اسمش پیداست نور پالس شدید است که مانند دیگر درمانهای لیزربه فولیکل مو آسیب می‌زند. برای هر فرد خاص قابل تنظیم است طول موج و سطح قدرت آن با توجه به نیاز هر فرد رنگ پوست و ضخامت مو قابل تغییر است.

درمان در طی چند جلسه انجام می‌شود. برای هر فرد تعداد جلسات متفاوت است این به رنگ پوست و ضخامت موهای شما بستگی دارد.با توجه به لیزری که انتخاب می‌کنید ممکن است تعداد جلسات کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید اگر هنوز موها در بعضی نواحی دوباره برمی‌گردند بدون توجه به نوع لیزر انتخابی شما به جلسات بیشتری نیاز دارید.

لیزر موهای زائد چگونه کار می‌کند؟


لیزر-موهای-زائد-چگونه-کار-می‌کندمو از فولیکول و شافت تشکیل شده است فولیکول دقیقا زیر پوست قرار دارد اما شافت بیرون از پوست قرار دارد در کلینیک‌های لیزر پزشکان با نور لیزر مخصوص فولیکول مو را هدف قرار می‌دهند وقتی لیزر از شافت به سمت فولیکول حرکت می‌کند تبدیل به گرما می‌شود که باعث آسیب رساندن به فولیکول مو می‌شود و از بازگشت مجدد آن جلوگیری می‌کند.

متخصصین لیزر و یا پوست و مو برای از بین بردن موهای زائد در نواحی زیر لیزر را پیشنهاد می‌کنند:

  • بازوها
  • کمر
  • خط بیکینی
  • سینه
  • پاها
  • زیر بغل
  • صورت

چند جلسه لیزر نیاز است؟


به دلیل اینکه مو به صورت چرخه وار رشد می‌کند لیزر موهای زائد یک گزینه درمانی نیست که با یکبار انجام دادن به نتیجه برسد و حداقل   ۵جلسه درمانی نیاز است تا به نتایج دلخواه دست پیدا کنیم.

قبل از جلسه حذف موهای زائد چه کارهایی باید انجام بدهیم؟


پزشک از بیمار می‌خواهد که حمام کند و با پوست تمیز بدون عطر کرم روغن و لوسیون برای درمان بیاید. ما پیشنهاد می‌کنیم که ۲۴ ساعت قبل از جلسه لیزر محل مورد نظر را بتراشند. از کندن موها وکس کردن و مواد شیمیایی مانند واجبی مابین جلسات لیزر استفاده نکنید. تا دو هفته قبل از جلسه لیزر در معرض نور خورشید قرار نگیرید و پوست خودتان را برنزه نکنید. تا سه روز قبل از جلسه لیزر از اسیدها رتینول بنزوییل پروکساید و همه محصولاتی که حساسیت به نور ایجاد می‌کنند اجتناب کنید.

پس از جلسه لیزر چکار کنیم؟


طبیعی است که بعد از جلسه لیزر قرمزی و ورم در ناحیه درمان مشاهده کنیم تا چند روز ممکن است ادامه داشته باشد. پیشنهاد می‌شود از آلوئه ورا و کرم هیدروکورتیزون برای تسکین هر گونه ناراحتی استفاده کنید. در طی چند هفته آینده ممکن است به تدریج ریزش مو مشاهده کنید این کاملا طبیعی است.تا 24 ساعت بعد از جلسه لیزر از سونا وان آب گرم خودداری کنید و روزانه از ضدآفتاب با SPF 30 استفاده کنید.

آخرین مقالات

مشاوره رایگان شبانه روزی