تقریباً برای همهی افراد، ریش نشانهای از مردانگی محسوب شده و بسیاری از آقایان داشتن ریش را دوست دارند ولی ریش پرپشتی ندارند. در برخی از موارد، ریش فرد به صورت تکهتکه رشد کرده و یا در بخش تحتانی صورت بهطور متوازن رشد نمیکند. در موارد دیگر، نازک شدن و ریزش موی صورت در اثر عوامل ژنتیکی، آسیب فیزیکی، عملهای زیبایی انجام شده و یا سرطان پوست اتفاق میافتد. تکنیکهای کاشت ریش و سبیل میتوانند به شما کمک کنند تا ظاهر دلخواه خود را داشته باشید بدون اینکه آثار غیرطبیعی و مصنوعی در صورت شما بهجای بگذارند.
اگر موهای صورت شما بهطور ناقص رشد کرده و میخواهید برای بهبود ظاهر خود ریش پرپشت و مرتبی داشته باشید میتوانید از روش کاشت ریش و سبیل استفاده کنید. متخصصین ما در کلینیک رازی وضعیت شما را بررسی کرده و تعداد پیوندهای موردنیاز برای مو بهمنظور رسیدن به نتایج دلخواه را مشخص میکنند. عمل کاشت ریش و سبیل یک روش کم تهاجمی، مؤثر و بیخطر است که برای بهبود ظاهر صورت شما طراحی شده و میتواند اعتمادبهنفس شما را افزایش دهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کاشت ریش و سبیل و یا تعیین وقت قبلی در کلینیک زیبایی رازی میتوانید با شمارههای 02188334029 و 02188333259 تماس حاصل فرمایید.
[dopts id=”35″]
علل ریزش موی صورت
عوامل ژنتیکی و هورمونی در رشد موهای صورت اهمیت زیادی دارند. علاوه بر این، زخمهای صورت، جای جوش و آسیبهای فیزیکی میتوانند باعث تکهتکه شدن موها و ریزش آنها شوند. در بسیاری از موارد، بدون انجام عمل کاشت مو، ریش و سبیل در مناطق آسیبدیده رشد نمیکنند و این مناطق بدون مو باقی میمانند. با انجام عمل پیوند مو، میتوان مناطق آسیبدیده را به حالت اولیه بازگرداند.
بیماریهایی مانند بیماریهای تیروئیدی و اختلالات خود ایمنی نیز میتوانند رشد موهای صورت را تحت تأثیر قرار دهند. اگر با ریزش موی صورت مواجه هستید، متخصص جراحی پلاستیک صورت میتواند به شما کمک کند تا دلیل این مشکل را پیدا کنید.
مزایای کاشت موی صورت
- مؤثر و بیخطر
- ایجاد آثار طبیعی و دائمی
- نیازی به درمان مجدد برای حفظ نتایج نیست
- میتوانید موی کاشته شده را تراشیده، آن را اصلاح کرده و به آن حالت دهید
- روش کم تهاجمی بدون وجود عوارض جانبی
داوطلبین انجام این روش درمانی
بهعنوان یک قانون کلی، عمل جراحی کاشت مو تنها زمانی مؤثر است که نقاطی در بدن فرد با رشد مناسب و سالم مو وجود داشته باشند تا بتوان از آنها بهعنوان منطقهی دهندهی پیوند استفاده کرد. بهعبارتدیگر، باید پشت و کنارههای سر شما موی سالم برای “برداشت” داشته باشند. اگر سر شما تقریباً طاس است، احتمالاً نمیتوانید بهخوبی از این روش درمانی استفاده کنید.
این روش برای افرادی که ریش تکهتکه داشته، دچار جای زخم در صورت خود بوده و یا بهطور ژنتیکی قادر به رشد ریش و سبیل نیستند مناسب است.
مناطق درمان شده
کاشت سبیل
ریزش مو و یا عدم رشد کافی مو در بالای لب ممکن است در اثر عوامل ژنتیکی، آسیب فیزیکی، برداشتن سرطان پوست با عمل جراحی، ترمیم لبشکری و یا موارد دیگر ایجاد شده باشد. میتوان با کاشت سبیل طبیعی، سبیل فرد را معمولاً با نتایج عالی بازسازی کرد. روشهای درمانی بدون جراحی نیز میتوانند در مراحل اولیهی ریزش مو مؤثر باشند.
کاشت ریش
علاوه بر عوامل ژنتیکی، آسیب فیزیکی و برداشتن غدهی سرطانی پوست، ریزش مو در ناحیهی ریش ممکن است به دلیل عملهای زیبایی مانند لیزر کردن مو ایجاد شود. برخی از افرادی که برای راحتتر کردن کار خود اقدام به لیزر موهای صورت میکنند درنهایت درمییابند که توانایی رشد مجدد ریش و سبیل را ندارند. روش چندمرحلهای کاشت مو در کلینیک ما به شما کمک میکند تا طبیعیترین نتایج ممکن را به دست آورید.
کاشت پایهی مو (موی جلوی گوش)
همانند دیگر انواع ریزش موی صورت، پایهی مو نیز ممکن است کمپشت شده و به دلیل سرطان، عوامل ژنتیکی، آسیب فیزیکی و جای زخم و یا عملهای زیبایی انجام شده (مانند عمل لیفت صورت) توانایی رشد مو را از دست بدهد. با استفاده از روشهای مشابه با کاشت ابرو، سبیل و ریش، میتوان پایهی مو را نیز با نتایج قابل قبولی بازسازی کرد.
نحوهی درمان
برداشت واحد فولیکولی (FUE)
این روش در اتاق عمل کلینیک انجام میشود و منطقهی مورد درمان با استفاده از جوهر موقتی نشانهگذاری میشود تا نتایج نهایی برای فرد مشخص شود. سپس فرد باید این نشانهگذاریها را تأیید کند.
در روش پیوند واحد فولیکولی (FUT)، موها به صورت نواری برداشته میشوند و سپس به واحدهای فولیکولی تبدیل میشوند. این واحدها سپس در منطقهی گیرندهی پیوند ریش یا سبیل کاشته میشوند. این روش نیازمند تواناییهای جراحی با دقت و تخصص بالا است تا خط ریش بازسازی شود و کاشت مو در محل صحیح با عمق و زاویهی مناسب برای ایجاد نتایج طبیعی انجام شود.
پس از اتمام عمل، منطقهی برداشت پیوند پانسمان شده و فرد میتواند بهراحتی آن را با بلند کردن موهای خود پوشاند. همچنین، در همان روز انجام عمل، فرد میتواند به خانه بازگردد و تنها درد خفیفی را احساس خواهد کرد.
پیوند واحد فولیکولی (FUT)
در روش پیوند واحد فولیکولی، موها به صورت نواری برداشته میشوند. این روش برای برداشتن واحدهای فولیکولی متعدد کارایی بالایی دارد. یک نوار از موهای سر برداشته شده و سپس با ایجاد برشهای میکروسکوپی به واحدهای فولیکولی تبدیل میشود. در جایی که نوار مو برداشته شده است، جای زخم کوچکی باقی خواهد ماند. این نکته مهم است که هر جای زخمی، حتی اگر کوچک باشد، در صورت تصمیم به اصلاح موها، قابل مشاهده خواهد بود.
روش پیوند واحد فولیکولی (FUT) گزینهی مناسبی برای بسیاری از افراد میباشد. یکی از مزایای این روش، زیاد بودن تعداد پیوندهاست، چرا که تقریباً تمامی واحدهای فولیکولی برداشته شده قابل استفاده میباشند. بنابراین با استفاده از این روش میتوان در یک جلسهی درمانی آثار قابل توجهی را ایجاد کرد. ممکن است برای رسیدن به نتایج دلخواه، نیاز باشد که از هر یک از روشهای درمانی گفته شده، چند جلسهی درمانی انجام شود.
چه تعداد پیوند لازم است؟
تعداد پیوندهای موردنیاز در کاشت موی صورت به میزان ریزش موهای فرد بستگی دارد. بهطورکلی، در زیر به میانگین پیوندهای موردنیاز برای هر منطقه اشاره شده است:
- 500 پیوند برای سبیل
- 700 پیوند برای ریش کنار صورت
- 300 پیوند برای هر پایهی مو
- 800 پیوند برای ریش پروفسوری کامل
بهبودی
مزیت این روش نسبت به بسیاری از دیگر راههای کاشت ریش و سبیل در کم بودن مدتزمان موردنیاز برای بهبودی است. بسیاری از افراد روز بعد از انجام عمل به محل کار خود بازمیگردند. موی منطقهی برداشت پیوند در عرض 2 هفته دوباره رشد خواهد کرد. این روش با بریدگیهای طولانی دردناک و جای زخمهای بزرگ همراه نیست. مهم است بدانید که مو به صورت چرخهای رشد میکند. مدت کمی پس از انجام عمل پیوند، موهای کاشته شده ریزش کرده و ریش شما به شکل قبل از درمان بازمیگردد. سپس در عرض 3 ماه، ریش شما دورهی رشد خود را از سر گرفته و دوباره رشد میکند. در عرض 9 ماه تا یک سال شما میتوانید رشد کامل موهای کاشته شده را شاهد باشید.
آیا عمل کاشت مو یک روش دائمی است؟
زمانی که پیوند انجام شد، مو به صورت دائمی رشد کرده و تقریباً 90 درصد موهای کاشته شده رشد میکنند.
نتایج
نتایج نهایی عمل چند ماه پس از انجام آن ظاهر میشوند. آثار این عمل دائمی بوده و ظاهری بسیار طبیعی خواهند داشت. پس از انجام پیوند، ریش پیوند زده شده همانند دیگر جاها به صورت طبیعی رشد خواهد کرد.
عوارض جانبی
کاشت ریش و سبیل یک روش نسبتاً ایمن و بیخطر است. بااینحال، هر روش درمانی خطرات و عوارض جانبی مخصوص به خود را همراه خواهد داشت که در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم:
- کبودی، تورم و حساسیت نسبت به لمس
- قرمز شدن پوست
- حساسیت و درد در منطقهی برداشت پیوند
- ایجاد جای زخم
هزینه
هزینهی انجام عمل کاشت ریش و سبیل به موارد زیر بستگی خواهد داشت:
- تعداد پیوندهای انجام شده
- تکنیک جراحی استفاده شده
- هزینهی پزشک